Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Forum - View my Posts

26 Mar 2009 00:40 #33757

Good luck, Nancy. Please keep us posted on what Bob tells you. We would all like to know.

JoAnne
Last Edit: by Rorimer.
The administrator has disabled public write access.

25 Mar 2009 11:28 #33728

  • NancyinSTL
  • NancyinSTL's Avatar
  • OFFLINE
  • Posts: 727
  • Thank you received: 34
Rorimer wrote:
Nancy, that happens to me when I come to the Forum directly after reading comments posted on the Daily Blog. I started waiting until the Forum page was completely loaded before I did the "view posts since last time" thing. That has made the problem disappear for me. I had to just slow down, not an easy thing for me to do.

JoAnne

Hi JoAnne,

I was hopeful that you were on to the source of my problem, but unfortunately I'm still getting the problem even after rebooting the PC and waiting for the forum to completely load. There's probably a glitch in the software and/or my PC settings. If it continues to be a bother, I'll refer it to Bob the guru.

Thanks,
Nancy
Last Edit: by NancyinSTL.
The administrator has disabled public write access.

24 Mar 2009 23:58 #33713

Thanks for the hug, Margo, but I don't deserve it. I read that idea somewhere here on the Forum!

A hug for you for all you've taught me!

JoAnne
Last Edit: by Rorimer.
The administrator has disabled public write access.

24 Mar 2009 10:10 #33686

  • Margo
  • Margo's Avatar
  • OFFLINE
  • Posts: 6500
  • Thank you received: 10
HOLY MOLEY!! Thank you so much JoAnne!!! That worked for me!! Ever since the beginning, I rushed to the forum and "posts since last visit" would never work. Today I clicked on the forum but didn't check anything. I went on to read the Member Blogs and when I came back to the forum IT WORKED!! WHOO-HOO!!!
Big hug to you! I'm gonna send a note to GuruBob so he can tell others that ask about it! IT'S A NEW DAY!!!!!!!!!!!!!


It's Not What You Gather, But What You Scatter
That Tells What Kind Of Life You Have Lived !
Last Edit: by Margo.
The administrator has disabled public write access.

23 Mar 2009 23:04 #33678

Nancy, that happens to me when I come to the Forum directly after reading comments posted on the Daily Blog. I started waiting until the Forum page was completely loaded before I did the "view posts since last time" thing. That has made the problem disappear for me. I had to just slow down, not an easy thing for me to do.

JoAnne
Last Edit: by Rorimer.
The administrator has disabled public write access.

23 Mar 2009 20:05 #33671

  • bar7700
  • bar7700's Avatar
  • OFFLINE
  • Posts: 291
  • Thank you received: 2
Nancy........ This happens to me once in awhile. I am on a Mac so I don't think it has anything to do with your PC. I log out and then back in and the gremlins are gone.

Barbara
Last Edit: by bar7700.
The administrator has disabled public write access.

23 Mar 2009 19:33 #33670

  • Margo
  • Margo's Avatar
  • OFFLINE
  • Posts: 6500
  • Thank you received: 10
When you figure out what it is, please post a note here for the rest of us who are having issues! I'm sure mine is either with the way my laptop is configured or with my AOL connections, which has caused problems in other areas, too.


It's Not What You Gather, But What You Scatter
That Tells What Kind Of Life You Have Lived !
Last Edit: by Margo.
The administrator has disabled public write access.

23 Mar 2009 19:11 #33669

  • NancyinSTL
  • NancyinSTL's Avatar
  • OFFLINE
  • Posts: 727
  • Thank you received: 34
I wanted to see if it was just a problem for me before I reported it to Bob, the guru. I just got my PC back from HP repair and am in the process of restoring everything, so I thought it might be something affecting only me. However, it has always worked in the past and did work the first couple of times I got into the forum after getting my PC repaired. I can't imagine what would be causing this problem for some and not others, but I know it's possible that it's related to something different in my PC settings.
Last Edit: by NancyinSTL.
The administrator has disabled public write access.

23 Mar 2009 15:49 #33657

  • Margo
  • Margo's Avatar
  • OFFLINE
  • Posts: 6500
  • Thank you received: 10
Nancy, send a note to GuruBob through the CONTACT link on the top purple bar. For some reason "view posts since last visit" has NEVER worked for me....so I always use "view my posts", and sometimes I get that message too, but have never gotten it after the 'puter was off for a while. Check with Bob!


It's Not What You Gather, But What You Scatter
That Tells What Kind Of Life You Have Lived !
Last Edit: by Margo.
The administrator has disabled public write access.

23 Mar 2009 13:52 #33653

Nancy. I just tried View since last and had no probloem. Sometime if you try to view too fast you get that message. Other than that I have no idea what might be wrong. Nan
Last Edit: by Nanguilts.
The administrator has disabled public write access.

Forum - View my Posts 23 Mar 2009 11:50 #33647

  • NancyinSTL
  • NancyinSTL's Avatar
  • OFFLINE
  • Posts: 727
  • Thank you received: 34
Starting yesterday, I began having a problem with View my Posts and View Posts since my last visit. I keep getting an error message saying that I'm searching too soon and should try back later. This happened even after I had been logged off overnight. Is anyone else having this problem?
Last Edit: by NancyinSTL.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.274 seconds
Powered by Kunena Forum